جامعه باشگاه داران ورزشی در نامهای از رئیس جمهور خواستند تا از ورشکستگی باشگاههای ورزشی ممانعت کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ این روزها با شیوع ویروس کرونا باشگاه های ورزشی تعطیل شدند و سالن های ورزشی در آستانه ورشکستگی هستند. جمعی از باشگاه داران در نامه ای از رئیس جمهور خواستند تا از ورشکستگی آنها جلوگیری کنند.
جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
بر شما پوشیده نیست که اینک آسیب کرونا بر کسب و کارهای ورزشی به بالاترین میزان خود رسیده و باشگاههای ورزشی سراسر کشور به دلیل تعطیلیهای مستمر و عدم پشتیبانی لازم، توان حفظ خود، مربیان و کادر خدماتی و اداری خود را ندارند. از این رو به طور روزانه شاهد ضرر اقتصادی، تغییر کاربری باشگاههای ورزشی، بیکاری روزافزون مربیان و نیروهای خدماتی و اداری باشگاهها هستیم و کسی هم پاسخگوی این وضعیت نگرانکننده نیست.
تداوم این وضعیت به منزله محو تدریجی بخش خصوصی حوزه ورزش است. بخشی که با سرمایهگذاری در بخش سلامت و تندرستی مردم به یاری دولت آمده بود تا بخشی از بار اقتصادی دولت را کاهش دهد. اکنون به دلیل برخی تصمیمات ستاد کرونا، نه تنها فرصتهای سرمایهگذاری این بخش به صفر رسیده است، بلکه شاهد خروج پرشمار سرمایهگذاران از این بخش حیاتی برای سلامت جامعه هستیم. چه کسانی پاسخگوی این ضرر اقتصادی بزرگ به این بخش ورزش سلامت محور ورزش خواهند بود؟
علیرغم تعطیلی باشگاههای ورزشی، مالکان اماکن بخش خصوصی و حتی بخشهای دولتی بر دریافت اجارههای خود اصرار دارند و هیچ پشتوانه قانونی برای حمایت از باشگاهداران وجود ندارد. حتی زمان بازپرداخت تسهیلات بانکی کرونا بدون هیچ تنفسی برای اندک باشگاههایی که موفق به دریافت آن شدهاند هم فرا رسیده و درحالیکه باشگاهها با تصمیم ستاد کرونا تعطیل هستند، باید نسبت به پرداخت بدهی خود به بانک نیز مبادرت ورزند.
با این تصمیمات ستاد کرونا، باشگاهداران ورشکسته دیروز به باشگاهداران ورشکسته و بدهکار امروز تبدیل شدند و جای تأسف است که مجموعه این سیاستها، به یأس و ناامیدی باشگاهداران سراسر کشور منجر شده است.
تداوم این وضعیت به تشدید کمتحرکی و شیوع بیماریهای غیرواگیر منجر خواهد شد و این وضعیت نگرانکنندهای است که لزوم بازنگری در تصمیم تعطیلی باشگاههای ورزشی را یادآور میشود.
بر شما پوشیده نیست که وزارت ورزش و جوانان به تنهایی توان رسیدگی به این وضعیت و کاهش مشکلات باشگاهداران و مربیان را ندارد و حق آنها به دلیل اشراف یکبعدی کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال پایمال شدن است.
سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی همچنان با فشار حداکثری برای مطالبات خود از باشگاهها فشار این روزها را دوچندان کردهاند و حالا شهرداریها هم از اماکن مسکونی با شرایط ایجاد باشگاه ورزشی طلب دریافت هزینه تغییر کاربری دارند.
تعطیلی باشگاهها هزینههای هنگفتی برای ایجاد دوباره زیرساخت ورزشی و ایجاد اشتغال برای فعالان در این بخش را بعد از بحران کرونا بر دوش کشور خواهد گذاشت.
امید است با تدبیر شما زمینه برای تحلیل بهنگام این وضعیت فراهم شده و با یک سیاستگذاری صحیح زمینه برای کاهش آسیبها وپیامدها فراهم شود.
با تشکر
جامعه باشگاه داران ورزشی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر